Menu

Eetcafé de Zon

Eetcafé De Zon is niet alleen onze favoriete plek maar gelukkig ook van onze gasten. We leggen u graag in de watten met een smaakvolle maaltijd, een verfrissend drankje, een borrelhap of een lekker nagerecht. 

Voor onze gasten

Het houten interieur zorgt voor een knusse en gezellige sfeer! Het terras is ruim en een heerlijke plek om te borrelen, lekker bij te kletsen of rustig te genieten van het zonnetje onder het genot van een koel drankje.

Tijdens het vakantieseizoen zetten we regelmatig de bloemetjes buiten tijdens verschillende feestelijke avonden. De Mosselavond, Tapasavond en Quiznight zijn inmiddels beroemd en zeer geliefd.

Telefoonnummer voor reserveringen en info: 0181-700263

Bekijk de menukaart

Openingstijden

In het voor-  en naseizoen vanaf 1 april 2021 is het eetcafé geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur. In de zomervakantie (van deze regio) is het eetcafé dagelijks geopend vanaf 16.00 uur.

Telefoonnummer voor reserveringen en info: 0181-700263

Vanaf zaterdag 1 oktober 2022 gaan wij weer in winterslaap maar worden wij graag gewekt voor feesten, partijen, diners en cateringopdrachten vanaf 20 personen. 

 

Op zoek naar een feestlocatie?

Een bruiloft, jubileum, verjaardag of wat u ook maar wilt vieren... Eetcafé De Zon is, buiten het seizoen (september t/m maart) en op afspraak binnen het seizoen, dé perfecte locatie voor uw feest. Samen bespreken we uw wensen en maken er dan een prachtige avond van. 

Meer informatie groepen

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop