Een feestje organiseren?
We nemen het u graag uit handen!
Wilt u een feestje organiseren omdat u jarig bent of een speciaal jubileum viert? Misschien is het tijd voor een bedrijfsfeestje of familiereunie? Tussen 1 oktober en 1 april is Eetcafé de Zon beschikbaar voor alles wat u wilt vieren. Tussen 1 april en 1 oktober is ons vakantieseizoen, er zijn dan zeker ook mogelijkheden maar de opties zijn iets beperkter. Wij kunnen partijen verzorgen vanaf ongeveer 20 personen tot maximaal 150 personen.
We doen u graag een aantal leuke suggesties voor een menu, buffet, lunch of high-tea. Natuurlijk houden we daarbij uw wensen, budget en soort gezelschap in gedachten. U kunt ook bij ons vergaderen of andere zakelijke bijeenkomst laten plaatsvinden.
Meer informatie & contact
Wilt u graag meer weten of een prijsopgave ontvangen? Neem hiervoor contact met ons op.
Een paar ideetjes!
Tapasbuffet
- Diverse soorten brood, knoflookboter
- tapenades, olijven
- Rosevalle aardappeltjes uit de oven in olijfolie, knoflook en kruiden
- Empanadas
- Dadels met spek omwikkeld
- Pinchitos in 2 smaken
- Kippenkluifjes
- Garnalen in knoflookolie
- Albondigas (gehaktballetjes in een tomatensaus)
- Tortilla (een ui, ei, aardappeltaart)
- Calamares met aiioli (inktvisringen met knoflookmayonaise)
- Zachte wraptortilla’s met gerookte zalm, kruidenkaas en ijsbergsla
- Paëlla
- 2 soorten plaatpizza’s (o.a. met chorizo)
- Frisse groene salade met o.a. pijnboompitjes en zongedroogde tomaten
Diner voor meerder personen keuzemenu
Voorgerechten
- Salade met zongedroogde tomaatjes, verse pesto en mozzarella
- Grote garnalen (6 stuks in hun jasje) in heerlijke knoflookolie
- Pikante tomatensoep
Hoofdgerechten
- Mals in kruidenolie gemarineerd biefstukje van de grill, gevuld met roomkaas
- Gegrilde zalmfilet met een zachte mosterd dilledressing
- Varkenshaasje gevuld met brie
Hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, salade, frites en aardappeltjes uit de oven
Nagerechten
- Een proeferij van diverse lekkernijen:
- Hangop met rode vruchten
- Bolletje kaneelijs met kletskop
- Bolletje vanilleijs met chocoladesaus|
- Vers fruit