Menu

Kamperen

Voor een heerlijke kampeervakantie in Zuid-Holland bent u bij ons aan het juiste vakantie-adres. Wij houden van rust en het campingleven past daar uitstekend bij. Op onze kampeerplaatsen is het leven goed en geniet u van uw welverdiende rust. Kijk hieronder voor meer informatie en reserveer direct uw kampeervakantie bij ons.

Kampeerplaats

Geschikt voor: 6 personen

Komt u ook genieten van het echte kampeergevoel in de prachtige en veelzijdige omgeving van Oostvoorne?

Meer informatie en reserveren

Verhuuraccommodaties

Gelegen op de mooiste plekken van de camping staan verschillende unieke en comfortabele verhuuraccommodaties, allemaal met een eigen karakter. We hebben veel aandacht besteed aan de inrichting en hopen dat u er een vindt die precies bij u past! Kies hieronder uw favoriet en check gelijk de prijs & beschikbaarheid.

Blokhut 4 personen

Geschikt voor: 4 personen

Beleef het kampeergevoel met alle comfort van thuis! Deze sfeervolle blokhut heeft een oppervlakte van 35m2 en is een perfecte accommodatie voor een heerlijke vakantie.

Meer informatie

Vintage caravan

Geschikt voor: 2 personen

Deze knusse en zeer sfeervolle Vintage caravan geeft u een unieke vakantiebeleving. Gaat u ook voor even mee terug in de tijd?

Meer informatie en reserveren

Pipowagen

Geschikt voor: 2 personen

Knus en romantisch... Dat is de Pipowagen. Kom ook samen met een vriend, vriendin of uw partner genieten van een onvergetelijk verblijf.

Meer informatie en reserveren

Fleur caravan

Geschikt voor: 2 personen

Van deze caravan fleurt u direct op! De vrolijke kleuren bezorgen u direct een fijn gevoel. De Fleur caravan is ingericht met allemaal Rivièra Maison spulletjes.

Meer informatie en reserveren

Little blue house (on the campsite)

Superleuke, wat grotere pipowagen met klein keukentje en een zithoekje. Heerlijk genieten van het zonnetje in het tuintje.

Meer informatie en reserveren

Lodge

Aantal slaapplaatsen: 4 Aantal slaapkamers: 2 Badkamer: toilet, douche en wastafel Parkeren: in de buurt Getoonde prijs op basis van 2 personen Honden niet toegestaan

Meer informatie en reserveren

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop