Menu

Op zoek naar rust

Rust... Dat heeft u nou echt verdiend! Niet alleen op het park, maar ook in de directe omgeving is er alle ruimte om u even terug te trekken in de prachtige natuur. Geniet met volle teugen van al het moois wat het u te bieden heeft.

Op het water, in de bossen of in de duinen. Laat u verrassen door de veelzijdige natuur rondom het park. Wij hebben de mooie plekjes alvast voor u verzameld!

Omgeving overzicht

De Duinen van Voorne

Een van de mooiste plekken waar u helemaal tot rust kunt komen. De Duinen van Voorne liggen ten westen van het dorp Oostvoorne en worden gerekend tot de mooiste natuurgebieden van Europa. 

Meer informatie

Nationaal Park De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch is een schitterend beschermd natuurgebied en tevens het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa! Om die reden vindt u hier veel wilgenvloedbossen en kreken.

Maak een mooie wandeltocht, spot bijzondere vogels voor dag en dauw, gooi je hengel uit in het water of maak een rustgevende kanotocht en eindig met een romatische picknick aan het water. Waar u ook voor kiest, de natuur om u heen is prachtig en heerlijk onvoorspelbaar! 

Bezoek website

Mildenburgbos

Het Mildenburgbos is een van de oudste en bekendste bossen. Het bos grenst aan de woonkern van Oostvoorne en is toegankelijk voor het publiek. 

Meer informatie

Duingebied Kwade Hoek

In het unieke duingebied Kwade Hoek ontdek je langs de onverharde wandelpaden en vlonders zo’n 300 plantensoorten en enorm veel vogels, waaronder de nachtegaal!

Meer informatie

Overbosch

Het terrein Overbosch ligt aan de zuidkant van Oostvoorne. Geniet hier van het mooie klein bos. In het voorjaar zijn onder de bomen de prachtige planten bosanemoon en look-zonder-look te vinden.

Meer informatie

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop