Menu

Zin in actie

Leuk! U houdt dus wel van een beetje adrenaline in uw lijf. Wij gaan de uitdaging om u dé topactiviteiten in onze directe omgeving voor te schotelen. Van kanoën tot kitesurfen...

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Omgeving overzicht

Paardrijden

Voel u een met het paard. Maak een mooie buitenrit door de prachtige omgeving van Zeeland. Een van de maneges in onze omgeving zijn het ideale vertrekpunt. Extra fijn is dat u het hele jaar door heerlijke buitenritten kunt maken.

Meer informatie

Kitesurfen

U hebt het getroffen! Kitesurfliefhebbers zijn bij kitesurfschool Oostvoorne en kitesurfschool Rockanje helemaal aan het juiste adres! De reden dat deze kitesurfscholen zo populair zijn, is het vlakke en ondiepe water. 

Ideaal om een kitesurfles te volgen of om natuurlijk gewoon lekker op eigen gelegenheid los te gaan!

Vraag bij onze receptie naar meer informatie over kitesurfscholen in de buurt.

Outdoor Brielle

Bij Outdoor Brielle kunt u onderhand voor elke spectaculaire buitenactiviteit terecht! Paintball, airsoften, kanoën, lasergamen, vlotten bouwen, GPS tochten, boogschieten... De keuze is reuze!

Waar gaat uw interesse naar uit? Bekijk hun eigen website voor het volledige aanbod.

Bezoek website

Windsurfen

Het Oostvoornse meer is ideaal voor watersporters! Het meer ligt op een prachtige locatie, tussen het Brielse Meer en de Noordzee. Er zijn hier regelmatig veel windsurfers te vinden. Vooral de noordkant van het meer fungeert als een mooie hotspot.

Beware Beach

Het strand van de Brouwersdam is een uitstekende locatie voor strandactiviteiten. U hebt op het strand alle ruimte om te kitebuggyen, blokarten (ook wel bekend als strandzielen) of powerkiten.

Beware Beach helpt u graag op weg, om met alle elementen van de wind te spelen. De adrenaline giert nu al door uw lichaam!

Bezoek website

Segway Tours in Ouddorp

Maak onder begeleiding van een gids een mooie tour op een Segway. U start de tour richting de duinen van Ouddorp. Volg hier de schitterende paadjes die u leiden naar een prachtig uitkijkpunt over de Noordzee. Bij helder weer is vanaf hier zelfs de Maasvlakte te zien! Het eindpunt de tour 't Flaauwe Werk is het strand bij Ouddorp.

Bezoek website

Golfen

Op slechts 10 minuten rijafstand van onze camping ligt de Golfclub Kleiburg. De club beschikt over een mooie goed onderhouden baan bestaande uit 18 holes. Naast de baan ligt een gezellige brasserie waar u goed kunt eten.

Ervaar het heerlijke vrije gevoel als u de bal zo'n eind weg weet te meppen.

Bezoek website

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop