Menu

Steden en dorpen

In de directe omgeving van de camping kunt u de kleine (vestigings)plaatsen Brielle en Hellevoetsluis ontdekken, maar ook grote steden als Rotterdam en Den Haag liggen op rijafstand!

Genoeg plekken om heerlijk doorheen te struinen.

Omgeving overzicht

Brielle

Het pittoreske Brielle is een historische vestingstad met een van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. Dit stadje telt dan ook maar liefst 400 monumenten! Er valt hier genoeg te ontdekken dus.

Tipje: laat u rondleiden door de enthousiaste Brielse Gidsengroep. Zij organiseren regelmatig superinteressante stadswandelingen, zodat u niks hoeft te missen! 

Bezoek website

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis kent vele gezichten! De historische vesting (ooit de belangrijkste marinehaven van Nederland), de voormalige gemeenten met hun eigen karakters en de moderne woonwijken uit recentere tijden.

Naast die vele gezichten is Hellevoetsluis ook nog eens omringd door water en een prachtig natuurlandschap. Alleen dat al maakt de plaats erg aantrekkelijk voor een uitgebreid bezoek. Er valt hier genoeg te beleven!

Bezoek website

Rotterdam

Rotterdam is ontzettend veelzijdig! Een erg mooie stad om een dag voor uit te trekken. Geniet van de skyline en de wateren, de bruisende cultuur en de mooie winkelstraten.

Verrassende architectuur

Ook als u van architectuur houdt, gaat u Rotterdam razen interessant vinden. In de binnenstad steken de hypermoderne iconen (zoals de Kubuswoningen, de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal Station en natuurlijk de Markthal) enorm af tegen de vooroorlogse gebouwen. Een erg mooi contrast!

Bezoek website

Den Haag

Den Haag heeft 't eigenlijk allemaal. Het is een schitterende historische stad met het Binnenhof, het Vredespaleis en bekende musea zoals het Mauritshuis. De stad ademt cultuur en historie. 

Den Haag heeft zelfs de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van Nederland!

Bezoek website

Delft

Nederlandser kunt u 't haast niet krijgen! Willem van Oranje, Johannes Vermeer en natuurlijk Delfst Blauw. Het leidt u allemaal naar het mooie Delft.

Meer informatie

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop