Menu

Leuk voor de kinderen

Tja, het is toch echt waar. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heeft u dat ook. Zie daarom hier onze leukste tips in de omgeving voor de kleine vakantiegangers! Er is ook zo ontzettend veel te doen in de omgeving. Spelen, zwemmen, leuke attracties... 

Om het overzicht voor u te bewaren hebben wij alvast een aantal leuke activiteiten voor u vezameld. Welke activiteiten lijken u en uw kinderen leuk?

Omgeving overzicht

Enorm veel waterplezier

Vergeet vooral uw zwemspullen niet mee te nemen. Een spetterende duik in het water mag natuurlijk niet ontbreken in uw vakantie! 

Meer informatie

Binnenpret

Binnenpretje of binnenpret? ... Van beide wordt u blij! Misschien wel net zo blij als van onze leuke indoor tips! Het weer weerhoudt u met deze tips in ieder geval niet meer van een dag vol kidsfun.

Meer informatie

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp staat bekend als een van Europa's mooiste dierentuinen. Laat u onderdompelen in het kleurrijke dieren- en plantenrijk van over de hele wereld. Een mooie ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen.

Een indrukwekkend dagje uit voor het hele gezin!

Bezoek website

Historyland

Maak een reis door de tijd en beleef de geschiedenis. In Historyland gaat u tientallen miljoenen jaren terug in de tijd. Van toen naar nu en van jong naar oud.

Laat de geschiedenis tot leven komen! In Historyland gaat u tientallen miljoenen jaren terug in de tijd. Voor dat u het weet staat u oog in oog met een levensgrote mammoet, sabeltandkat of T-Rex!

Buiten komt de geschiedenis nog meer tot leven als u zelf op zoek gaat naar echte fossielen.

Bezoek website

Nationaal Brandweermuseum

Altijd al alles willen weten over de brandweer? Ben er dan als de brandweer bij en snel je naar het Nationaal Brandweermuseum. Het interactieve museum biedt een leuke combinatie van exposities en activiteiten. 

Kinderen kunnen spelenderwijs de wereld van de brandweer ontdekken. UIteraard verkleed als echte brandweerlieden!

Bezoek website

Geitenboerderij De Mekkerstee

Beleef de charme van het boerenleven op geitenboerderij de Mèkkerstee. De jongste gasten kunnen de geitjes ontmoeten in de vernieuwde kinderboerderij. Ondertussen geniet u van zelfgemaakt ijs of schuift u aan in het restaurant. Bestel een heerlijke kop koffie en een stuk appeltaart en uw dag kan niet meer stuk... Mmmm!

Ook leuk; Aanschouw in de kaasmakerij hoe kaas wordt gemaakt en snuffel rond in de landwinkel voor diverse streekproducten.

Bezoek website

Fun Forest Rotterdam

Het Fun Forest in Rotterdam is een superleuk klimpark voor zowel beginnende als ervaren klimaapjes. De zeven parcoursen volgen elkaar op in moeilijkheidsgraad. Kinderen vanaf 1,20 meter mogen het spannende klimavontuur aangaan! Tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen... U vindt het hier allemaal!

Natuurlijk staat veiligheid altijd voorop bij Fun Forest Rotterdam.

Bezoek website

Zeehondenopvang A Seal

Jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die ziek of gewond zijn... Zij worden met veel liefde opgevangen in Zeehondenopvang A Seal.

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen die ziek of gewond zijn of jonge pups die hun moeder verloren zijn. Zodra ze weer helemaal gezond en opgelapt zijn, worden de zeehonden weer vrijgelaten in de natuur.

Bij een bezoek aan A Seal leert u allerlei leuke weetjes over het redden van mens en dier. En hoe merkt u eigenlijk of een zeehond gezond of ziek is?

Bezoek website

Madurodam

In Madurodam, gelegen in Den Haag, kun je heel Nederland in één dag bekijken. In deze miniatuurstad kun je heel veel bekijken, heel veel doen en de nieuwe indoor familieattractie 'Beleef Nieuw Amsterdam' is een ware beleving voor iedereen

Bezoek website

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop