Menu

Faciliteiten

Receptie

Op onze receptie heten we u persoonlijk welkom bij aankomst op onze camping en vertellen u alles wat u wilt en moet weten. Tijdens uw vakantie is onze receptie de plek voor al uw vragen, leuke tips voor de omgeving of een mooie fiets- en wandelroute. Maar ook voor praktische zaken als douchemunten en inlogcodes voor de WiFi. De receptie is van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 - 17.00 uur geopend.

Sanitair

Schoon en verwarmd sanitair vinden wij een must en dus hebben we dit goed voor u geregeld! Geen gedoe met wc-rollen, er hangt toiletpapier voor u klaar. De douches werken op munten die verkrijgbaar zijn bij de receptie. U betaalt € 0,50 voor ongeveer 4 minuten douchen.

Eetcafé de Zon

Eetcafé de Zon is het stralende middelpunt van onze camping. Hier leggen we u lekker in de watten met een smaakvolle maaltijd, een verfrissend drankje, een gezond broodje of een snelle snack. Het terras is ideaal om gezellig te kletsen of de dorst te lessen. Meer informatie over ons eetcafé

WiFi

Hoewel het tijdens de vakantie lekker is om even 'offline' te gaan, wilt u natuurlijk ook niks missen. En het is ook leuk om dat mooie strandje om de hoek vast te googlen of het gezelligste terrasje in de buurt te spotten. Bij de receptie kunt u tegen betaling een inlog voor ons WiFi-netwerk halen. 

Meer informatie

Uw eigen stekje op camping Gorshoeve?

Vakantie, vakantie, vakantie wanneer u dat wil. Check onze vaste stekkies die te koop staan!

te koop